God Jul och gott nytt år

Posted december 22nd, 2014 by Carina

Hej!
Snart är detta år också slut, åren går bara fortare och fortare. Fanny mår fortfarande bra men många av hennes vänner har fått återfall och tyvärr har några också förlorat sin kamp mot deras cancer. Därför fortsätter vi att sälja våra änglar. Tack för ert stöd och sprid gärna vår sida vidare.

nyheter

Posted februari 5th, 2014 by Carina

hej alla fina medmänniskor, jag har idag lagt till 2 nya kedjor.
I helgen var jag med ett helt gäng glada tjejer till Ullared som bloggarna Mona och Maggan ordnat vi åkte för lite shopping och umgänge tror det var ca 170 stycken, så kul att få släppa vardagslivet och få glömma för en stund alla tråkigheter, men det vart ändå att vi kom in på en del personliga saker, märker också att vanliga medmänniskor blir så påverkade när man som #cancermamma# berättar om vår resa, tack alla ni som tog er tid att lyssna och som nu börjat beställa skyddsänglar. Utan ert stöd kommer cancerforskningen och vården ingenstans/Carina

www.bancancerfonden.se/7799

God Jul

Posted december 19th, 2013 by Carina

tack alla som fortsätter köpa våra änglar, vi önskar er en god jul och ett gott nytt 2014/Familjen Broberg-Lindau

Trevlig sommar

Posted juli 5th, 2013 by Carina

hej alla fina medmänniskor.

Det var länge sedan vi skrev här så jag tänkte uppdatera lite. Fanny har varit lite dålig i vår och på försommaren, Vi har gjort undersökningar och tagits prover men än så länge så ser dom inget återfall.
Vi fortsätter kämpa på med livet, och försöker hitta ett vardagsliv utan rädsla för återfall men det är svårt.

Vi forsätter också att sälja skyddsänglar vi har ett mål på 150,000 fram till 9/1-2015 som är Fannys 13 årsdag och det hoppas vi kunna nå, för tyvärr är det många av Fannys vänner från onkologen som fått återfall och som ni säkert redan vet så är alla pengar Barncancerfonden kan få in gynnsamt för alla våra barn som kämpar.

Önskar alla er en trevlig sommar. Kampen mot barncancer går vidare genom ert stöd /Tack

BESKEDET

Posted februari 4th, 2013 by Carina

hej
Nu har vi fått beskedet att fanny har o% cancer i sin kropp, lyckan har varit obeskrivlig denna vecka, hon kommer att gå på strikta kontroller under många år och det finns risker med återfall, men det orkar vi inte tänka på nu.
Vi kommer att fortsätta sälja våra skyddsänglar för vår önskan att det ska gå att rädda fler barn med våra pengar gör det omöjligt att sluta.

tack för att ert stöd

Familjen Broberg-Lindau

väntan

Posted januari 27th, 2013 by Carina

just nu är vårt liv upp och ned, vi väntar på beskedet från Fannys benmärgsprov, på tisdag kommer vi få beskedet

Födelsedag och Publicering i Allers

Posted januari 9th, 2013 by Carina

Idag fyller vår krigarprinsessa 11 år hipp hurra för var dotter. samtidigt kommer Allersrepotaget ut, hoppas att många vill köpa änglar nu så vi kan utrota denna hemska sjukdom.

Om 2 veckor ska Fanny göra sitt benmärgstest sen väntar en hemsk vecka innan vi får svar om hennes behandling har lyckats, annats måste hon börja om med en 2 1/2 års behandling igen. Så håll nu alla tummar för henne/Familjen Broberg-Lindau

Posted januari 4th, 2013 by Carina

här kan ni få se hur fin fanny vart när hon fick hårförlängning, gå till sidan 20 mvh Carina
http://www.barncancerfonden.se/Global/Dokument-Fonden/Barn-och-Cancer/barn%20och%20cancer%20nr5%202012.pdf

Underbarbarnmässan

Posted september 30th, 2012 by Carina

Vi kommer att stå på underbara barnmässan på älvsjömässan och sälja våra skyddsänglar 12-14/10 2012

Tack alla som köpte därifrån/Carina

Hej alla fina medmänniskor

Posted juli 1st, 2012 by Carina

Jag vill börja med att tacka alla för ert tålamod, det blev en större procedur än vi trodde att flytta, vi har tyvärr inte haft internet på ett bra tag och det har varit svårt att hinna med allt annat än familj och flytt, Fanny har mått jättebra sedan vi flytta tillbaks till sthlm och både jag och min man har börjat jobba :-). Det är så skönt att få komma tillbaka till vardagen lite nu, även fast vi vet att allt kan ändras snabbt. Men vi lever här och nu. Vi har också bestämt att fortsätta sälja våra änglar då det är sååå otroligt många barn som vi lärt känna under denna resa som inte klarat sig,
och alla pengar vi kan få in till barncancerfonden kan ju rädda ett annat barn så snälla ni fortsätt sprida detta och tack för att ni engagerar er.